Lena Anderssen (FO)

Support: Mille Helle Kjems

torsdag 15. september 2016

Sing and Songwriter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 125 kr.
I døren 150 kr.

Support: Mille Helle Kjems
Den færøske sanger med de canadiske aner Lena Anderssen, kan for første gang opleves i Esbjerg. Et ubeskrevet blad kan man dog ikke kalde Lena Anderssen i dansk sammenhæng.
Hendes 2012 album ”Letters From The Faroes” fik særdeles flotte anmeldelser i dansk presse, og blev bl.a. kåret som ”Ugens Album” på DR P4.
Lena Anderssen udsendte for et par måneder siden sit nye album ”Eagle In The Sky”, et album hvor sangskriveren har taget en, til tider pinefuld rejse tilbage til sin barndom og ofte kaotiske opvækst i Canada. Albummet skulle lyde af Nordamerika og en stor del af det blev derfor indspillet i Vancouver i Canada og færdiglavet på Færøerne med Niclas Johannesen som producer. Mere end 50 musikere og sangere fra symfoniorkester til børnekor medvirker på albummet, som ubetinget er det mest ambitiøse til dato.
Albummet har som det forrige høstet fantastiske anmeldelser i hele Norden, bl.a. skriver Ivan Rod fra GAFFA: ” Et album som på organisk og troværdig vis giver udtrykket en international dimension. Det hele er stort, ambitiøst og usædvanlig godt gennemført”.
Til at ’åbne’ aftenen, er det den talentfulde lokale sanger og sangskriver Mille Helle Kjems, som vil give smagsprøver på sin fine sangskrivning, som man bl.a. kunne opleve på sidste års Made In Esbjerg, hvor Mille gav en forrygende koncert.