The Band of Heathens (US)

lørdag 13. maj 2017

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 170 kr.
I døren 195 kr.

De gode folk i amerikanske The Band Of Heathens er klar med deres 5. studiealbum og det 8. i alt! De 10 fremragende skæringer på ”Duende” fejres som en jubilæumsudgivelse, da det er 10 år siden at bandet begyndte at jamme med hinanden på det berømte spillested Momo’s i hjembyen Austin.
På deres nye album som er blevet elektrificeret en del mere end forgængeren ”Sunday Morning Record”, er The Band Of Heathens igen leverandører af det der gør dem til en af de væsentligste og samtidig mest fremragende nutidige eksponenter for American roots music, eller Americana, som man har valgt at kalde det, når man mixer rock’n’roll, blues, country, folk og New Orleans honky tonk, som TBOH gør så overbevisende på det nye album.
The Band Of Heathens har i de ti år der er gået spillet USA tyndt med mere end 150 koncerter om året og fra tid til anden haft afstikkere til Europa, som vi har nydt godt af.
De sidste tre af bandets album udgivelser har ligget i toppen  af Americana salgslisterne i USA og bandets seneste ”Sunday Morning Record” opnåede i 2013 at blive udnævnt som ”årets bedste” udgivelse på Top 50 Americana listen.
Det er som sidst de besøgte os, de to guitarister og sangere Ed Jurdi og Gordy Quist der er i front for bandet og også stadig Trevor Nealon vi finder på keyboards og backing vokal, Scott Davis på bas og backing vokal og Richard Millsap på trommer og backing vokal.