Discovery Live

...vi udfordrer din musikalske nysgerrighed!

Tobakken fortsætter med det gode tilbud til de musik nysgerrige, der for kun kr. 300,-
kan opleve en række af forårets koncerter på Tobakken, på Konfus og på HUSET i Finsensgade.

Vi har i programmet og på vores hjemmeside afmærket disse koncerter med det grønne
Discovery Live logo:

dc hvid     

SÅDAN GØR DU:
Klik på bjælken herunder og køb din Discovery Live billet.
Efter købet, vil du med
posten modtage et plastikkort med dit navn på.
Kortet er personligt, så derfor er det vigtigt at det er navnet på den person som skal have kortet der bliver brugt ved bestillingen.
Kortet gælder til alle Discovery Live koncerterne i efteråret.

kb     

Efterårets DISCOVERY LIVE koncerter:  (Klik på billederne og lyt til musikken)

 1.mingo    MINGO FISHTRAP (US) 
Er du til funk, tilsat lidt 60'er soul og et par pop elementer, så er amerikanske Mingo Fishtrap et must! De har spillet overalt i USA og varmet op for Sting på hans seneste US tour.
 1.lena     LENA ANDERSSEN (FO)
Den færøske sanger med de canadiske aner Lena Anderssen, kan for første gang opleves i Esbjerg. Hendes 2012 album ”Letters From The Faroes” fik særdeles flotte anmeldelser i dansk presse, og blev bl.a. kåret som ”Ugens Album” på DR P4.
 1.doug     DOUG SEEGERS (US) 
Hvis I er til 100% genuine country, altså country & Western, bør I lige rette jeres opmærksomhed på ham her Doug Seegers et øjeblik. Han har netop indspillet sit nye album med branchens bedste musikere og bla. lavet en duet med Emmelou Harris.......
 1.violet    VIOLET ROAD
Violet Road gik for et par år siden lige i hjertet på nordmændene med deres blanding af melankolske poptunes og fandenivoldsk feststemning og har de seneste år været et af de mest spillede navne i Norge. Nogen vil måske drage paralleller til deres landsmænd fra Kaizers Orchestra.
 1.chouk    CHOUK BWA LIBRÉ (HTI)
Med trancedannende rytmer, traditionelt haitiansk musik og improvisationsdans inviterer Chouk Bwa Libète til voodooritual. Rasin forener de trancedannende rytmer og den spirituelle messen fra traditionel haitianske voodoomusik med et virvar af lyde fra hele verden.
 1.anya     ANYA
Sidste år udgav ANYA den roste debut-EP ’The Credit’, der gav sangerinden priser ved Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’ samt Politikens Iby-en-pris i kategorien ’Årets upcoming’.
 1.sekuoia    SEKUOIA
Den 23-årige producer, Sekuoia, er kendt for sin hypnotiske og organiske take på electronica og bevæger sig fortsat i grænselandet mellem drømmende soundsca-pes, atmosfæriske rytmer og beatdreven klubmusik.
 1.rumpistol    RUMPISTOL FEAT ANE TROLLE
Ligesom Rumpistol har Ane Trolle igennem et årti præget det danske musikland-skab, hvor hun både solo og i samarbejde med bl.a. Trentemøller og Balstyrko har printet sig godt fast i folks bevidsthed med hendes karakteristiske rå stemme og uovertrufne evne til at improvisere.
 1.aliment    ALIMENT (ES)
Deres debutalbum ”Holy Slap” betegnes som en storm af ulmende punk og smad-ret garage, med influenser fra den robuste pop!
 1.deadpan    DEADPAN INTERFERENCE
Deadpan Interference spiller noget af det mest kraftfulde noiserock på den danske scene, og deres lyd er så massiv, at den hamrer dine øjne i jorden og tvinger dine tanker ind mod de dybere dele af dig selv.
 1.mund     MUND DE CARLO / TREPAC + KEJSER A
MUND DE CARLO er en sproglig opfindsomhed og rap-teknisk overskud leveret til lyden af rå baggårdstrommer, opløftende horntemaer og støvede stemningsfulde samples.