COVID-19 (Coronavirus) | Notits

COVID-19 (Coronavirus)

- TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet.

- TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt:

  1. Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre.
  2. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke sidder på sin stoleplads. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg.
  3. Det er ikke tilladt at stå op eller synge med under arrangementet.
  4. Der er kun forsalg til TOBAKKENs arrangementer mens Covid-19 restriktionerne er gældende. Køb billetter på TOBAKKENs hjemmeside.
  5. Der modtages kun betalingskort og mobilepay i TOBAKKENs barer. Der kan med kontanter købes værdikort ved indgangen.
  6. Der skal fremvises gyldigt Coronapas (gerne printet) samt ID ved billetkontrol.

- Ændres myndighedernes retningslinjer for vilkår, som vedrører TOBAKKEN – ændrer TOBAKKEN uden videre varsel de nuværende retningslinjer.

- Hvis et arrangement ændres får billetkøbere direkte besked fra TOBAKKEN.

- Undlad venligst at kontakte TOBAKKEN angående gennemførsel eller retningslinjer for et arrangement. Tjek TOBAKKENs hjemmeside og facebook - og/eller orienter efter mail/sms direkte fra os.

- Er der ikke købt billet direkte på TOBAKKENs billetsalg med information om dine købs- og kontaktoplysninger, har vi ikke mulighed for at hjælpe.

- Følg med på TOBAKKENs hjemmeside og på vores sociale medier – og følg i øvrigt myndighedernes anbefalinger, som du kan læse på https://politi.dk/corona