In Lonely Majesty + Esben Kronborg

fredag 15. september 2017

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:30 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 125 kr.
I døren 150 kr.

Vi er glade for at kunne præsentere to yderst talentfulde up coming artister, der begge for øjeblikket nyder støt stigende anerkendelse i musikbranchen og hos publikum.

Begge navne repræsenterer en stadig større skare af unge musikere der tager hånd om folk, roots og sing & songwriter traditionen og begge arbejder i det engelske tekstunivers.

Esben Kronborg har dog nogle år på bagen og udkom i 2014 med sit anmelderroste album ”Trumpets”. Albummet kastede ikke mindre end 5 sange i rotation på P4 af sig og en hale af fine anmeldelser fulgte efter.

Mere end 300 koncerter er det blevet til bl.a. på de store festivaler, Jelling, Smukfest og Samsø festivallen. I november sidste år udkom Esbens seneste album ”A Multitude Of Things You Can’t Rehearse” og igen fik sangskriveren et væld af fine tilkendegivelser og sågar en sang med i et afsnit af ’Bedrag’ på DR 1.

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du In Lonely Majesty. Bandet formår at kombinere det bedste fra de to verdener, ved at krydre grundidéerne fra den irske folkemusik med mere dybfølte rockmelodier. Dette smeltes sammen til en unik indiefolk-lyd med et stort internationalt potentiale.

In Lonely Majesty består af Lasse Helboe (forsanger/guitar), Anders Rønne (trommer/kor), Andeas Ohn (bas/kor) og Jeppe Vejs (guitar/banjo/kor). Sammen formåede disse fire skæggede fyre at nå finalen i P3’s KarriereKanonen – DK’s største konkurrence for upcoming artister. Dette gav bandet mulighed for at blæse anmeldere og publikum omkuld til en anmelderrost koncert på SPOT Festival.

Med shows på SMUKFEST i 2013, ’14 og ’15 har In Lonely Majesty uden tvivl vist deres kvaliteter som festivalband, men de er samtidige meget mere end det. Med drømmende og melodiske numre somSing in the Dark leverer de også det perfekte soundtrack til dagdrømmeri. Netop Sing in the Dark er første single fra gruppens kommende EP, der er produceret af Søren Balsner (Carpark North, Mads Langer, Tim Christensen, m.fl.)