Chuck Berry Tribute

Koncerten er en sid ned koncert!

lørdag 7. oktober 2017

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 250 kr.
I døren 275 kr.

Feat. Mike Andersen – Per Frost – Simon Jul – Jakob Baumgartner – Rock Nalle – Mek Pek – Jacob Pedersen – Ester Brohus – Rasmus Madsen
& The Hail Hail Rock’n’Roll Houseband
 
I marts måned mistede vi en af de største rock & roll kunstnere verden har set, da 90 årige Chuck Berry åndede ud for sidste gang i sit hjem i Wentzville, Missouri.
Ingen kunstner har været vigtigere for udviklingen af rockmusikken end Chuck Berry, og han er efter manges mening, den bedste sangskriver, hans sans for detaljen var enestående, han var den primære udformer af den instrumentelle signatur, riffet vi alle kender og den bedste performer i rockens historie.
Alle musikere har spillet hans sange, og her er tesen om ingen nævnt- ingen glemt, så meget på sin plads, og man kunne jo spørge sig selv om, hvor bands som The Beatles og The Rolling Stones havde været, hvis det ikke havde været for
Chuck Berry…..
”Maybellene”, ”Johnny B. Goode”, ”Rock’n’roll Music”, ”Little Queenie”, ”Roll Over Beethoven”, ”Sweet Little Sixteen”, ”You never Can Tell”, Nadine”, ”Memphis, Tennessee”, “Carol”…… og bunkevis af andre perler rystede han ud af ærmet, primært i 1950’erne, men også i 60’erne og 70’erne, Chuck Berry var den største!.
 
Derfor har der ikke været tvivl om, at det måtte være Chuck Berry som skulle være den næste vi ville hædre i rækken af ’Tobakken Præsenterer’ koncerterne. Vi har samlet et bredt felt af sangere og musikere, som for hvem, Chuck Berry har betydet ikke så lidt for deres inspiration og karrierer.
 
HAIL HAIL ROCK’N’ROLL

ChuckBerryTribute Info 460 bredde