Rock'n'Roll Christmas

Rock'n'Roll Christmas

Johan Lind - The Fabulous Underbergs - Creedence Tribute - The Beatophonics

tirsdag 26. december 2017

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 19.00
Dørene åbnes: Kl. 18.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 175 kr.
I døren 200 kr.

2. Juledags rocken er et af Tobakkens mest traditionsrige arrangementer der har været på plakaten i mere end 20 år...Det startede ud med 60'er rock i lange baner, men i takt med at mange af disse bands stoppede og gik på 'pension', sadlede vi for nogle år siden om, og blandede kortene, så at sige. Intensionen har fra starten været at lave en "get together " fest, hvor folk fra byen, exil - esbjergensere og andet godtfolk, kunne mødes, danse, hygge og få slukket juletørsten og det sammen med en masse god musik. I år er ingen undtagelse! Årets musikprogram byder på et gensyn med alle tiders største esbjergensiske 60'er ikon, Johan Lind, der sammen med sine The Young Ones, for en stund vil genoplive atmosfæren fra de glade 60'ere med "Yesterday Man" og en lang række andre klassikere.
Creedence Clearwater Revivals store og udødelige klassikere bliver der taget godt hånd omkring af esbjergensiske Creedence Tribute, der hvert år er et meget populært indslag, og også The Fabulous Underbergs er igen at finde på scenen med deres dansevenlige blanding af soul, blues og rock’n’roll.
Nye på 'blokken' er bandet Beatophonics, som mange mener er Danmarks bedste beat orkester i god gammel forstand! Beatophonics udsendte deres debutalbum i 2015 og blev modtaget med stormende gode anmeldelser og masser af airplay. Efterspørgslen steg herefter markant, så det gode band i dag har spillet mere end 100 koncerter sammen. Seneste udspil er et livealbum  “Live at Club The Liverpool House” som udkom i marts måned, og et album som giver det helt perfekte billede af et band som ikke går på kompromis med deres stilrene koncept og et band der får folk op af stolene!