Kulturens Døgn

– 24 timers kulturoplevelser

fredag 13. oktober 2017

Læg i kalender
Tidspunkt: Kl. 19.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Sted: Flere sale

Hele Tobakken summer af liv, når vi slår dørene op til Kulturens Døgn, hvor der vil være et hav af aktiviteter som musik, dans, kunst og arbejdende værksteder. Der er besøg af bl.a. Esbjerg Salsa Forening, Esbjerg Backgammon klub og Bridgeklubberne i Esbjerg.

Følg den røde tråd rundt på Tobakken og gå på opdagelse hos de mange foreninger, der til dagligt bruger lokalerne.

Kl. 23.00 slår vi dørene op for koncertbal i den lille sal med Jensen & Bugge + Malene og Sonnich.
Det er traditionel folkemusik, når det er bedst, når de 4 erfarne musikere spiller lyttemusik til dansebenene – eller hvis man vender det om dansemusik til ørerne. Alle er velkomne. Både med og uden dansesko.

JensenogBugge
 Jensen & Bugge er vokset op sammen ved Vejle-kanten. De stod på den samme skolebus hver morgen i 10 år. Vel at mærke uden at snakke sammen. Men de havnede i samme klasse på folkemusiklinjen på konservatoriet og dannede straks en duo. I duoens indtil videre 16 leveår er det blevet til 20 turneer i USA, samt turneer også i Canada, Tyskland, Norden og en enkelt afstikker til Sydkorea (til VM i fodbold i 2002.)

Malene D. Beck & Sonnich Lydom har ligeledes spillet sammen i mange år. Faktisk omkring de 35. Der er stor forkærlighed for den danske musik, men andre landes folkemusik har også sneget sig med i musikkærlighedsrepertoiret efter deres mange turneer til bl.a Quebec, Irland og Shetlandsøerne.

Det bliver en enestående chance for at høre de to duoer sammen som kvartet.

Der vil blive spillet musik fra bl.a Fanø og Thy men også standard-bal-repertoire og andet fra den traditionelle musiks godtepose :-)


Mette Kathrine Jensen Stærk på harmonika
Kristian Bugge på violin
Malene Daniels Beck på klaver
Sonnich Lydom på mundharmonika og enradet harmonika