Kellermensch

Kellermensch

Support: BIG MESS

Lørdag 17. Februar 2018

Læg i kalender Køb billet
Hard Rock / Metal
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 215 kr.
I døren 240 kr.

Esbjerg bandet Kellermensch spiller kun tre indendørs koncerter i 2018. 

I en mørk og dyster kælder befinder Kellermensch sig, og det er her at bandet iagttager og beskuer samfundet og det moderne menneske – disse iagttagelser danner rammen omkring bandets frustrerede fortællinger om afmagt, forliste forhold, personlige dæmoner og traumer – og nu, slæber bandet, for første gang, alle sine dæmoner og problemer med ind i DR Koncerthusets fine Koncertsal og kaster dem under et helt nyt lys. 

Men Kellermensch kan også opleves på hjemmebanen og på Tobakken som er den ene af kun tre indendørs koncerter i 2018, hvor man vil kunne opleve det berygtede og eksplosive Esbjerg band, der har fået fornyet power efter ’comebacket’ og udsendelsen af deres seneste album ”GOLIATH”. 

Kellermensch har på meget kort tid generobret det danske landskab med deres vilde og intense liveoptræden som man i sommer kunne opleve på Arena scenen på Roskilde Festival. Der sås ingen tvivl hos det danske anmelderkorps og dommen er faldet; Kellermensch er tilbage og de skal opleves live:

"Kellermensch er tilbage. Efter aftenens koncert på Spot Festival har de efterladt publikum sultne, men kræsne. En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage." 6/6 GAFFA.

Soundvenue tildeler ligeledes 5/6 stjerner og koncerten fra SPOT Festival 2017 bliver beskrevet som "et triumferende comeback".

"Fra første strofe af den for bandet ellers atypiske ballade 'How to Get By' havde frontmand Sebastian Wolff publikum i sin hule hånd", skriver Soundvenue blandt andet.

BIG MESS

er et københavnsk punkrockband. De musikalske sammenhænge, som medlemmerne tidligere har rumsteret i, er mange og mangfoldige, men har alle deres overordnede udspring fra hovedstadens DIY- og punkmiljøer. I 2014 dannede sangskriver og guitarist Tobias Bendixen så BIG MESS med en flok venner. Bandet udsendte i 2016 debutalbummet ’You Know I Care’, som punks byen over fandt sig selv synge med på. Det er svært at lade være - musikken er melodiøs, umiddelbar og personlig.

BIG MESS’ nye plade hedder ’Try To Enjoy It’ og består af 12 sange. Sangene blev skrevet i en periode, hvor Bendixen var sengeliggende med en alvorlig hjernerystelse. Ingen skærm, ingen alkohol, ingen underholdning. Mest af alt svimmelhed og tankespind. Den eneste mulige distraktion udover søvn og zombie crawls var at skrive sange. Disse sange blev undervejs en beskrivelse af den tilstand, som en sådan sygdomsperiode kan udgøre, og ikke mindst de konsekvenser, som kan følge i kølvandet på den. En periode, hvor man samtidig er tilskuer til det liv, der kører videre uden for én, det liv, man havde før, og det liv som man trods alt stadig lever. Hertil kommer det, man kan tabe, fordi man må forholde sig stille, alene og inden døre - heriblandt også kærligheden.