Ian Paice (Deep Purple) & Pur.pendicular

Ian Paice (Deep Purple) & Pur.pendicular

THE EUROPEAN NO 1. TRIBUTE SHOW TO DEEP PURPLE

Torsdag 22. Marts 2018

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 250 kr.
I døren 275 kr.

IAN PAICE (DEEP PURPLE) & PUR.PENDICULAR
THE EUROPEAN NO 1. TRIBUTE SHOW TO DEEP PURPLE

Nogen vil sikkert mene, at man er lidt småtosset når man i stedet for at holde fri fra sit arbejde som trommeslager I et af verdens mest legendariske bands, Deep Purple, vælger at tage med et Deep Purple kopi band ud på jobs!
Men det er ikke desto mindre det, én af rockverdenens mest legendariske trommeslagere Ian Paice gør fra tid til anden, når moderskibet Deep Purple holder pause. Motivationen er ganske enkelt den, at Purpendicular som bandet kalder sig er rasende gode og har ’naglet’ selv de mindste detaljer fra de mange klassikere som Deep Purple har kastet af sig igennem årene, og så siger han at han holder formen ved lige!!
Efter en koncert i København for et par år siden, skrev journalisten Steffen Jungersen bl.a.: ” Purpendicular er simpelthen, med adskillige længder, det bedste tribute band, jeg nogensinde har hørt, og spiller Deep Purples nye som gamle klassikere på en måde så Purple selv i dag, slet ikke kan følge med!”  Det er store ord, men faktum er det, at Purpendicular, som er sammensat af musikere med forskellige nationaliteter, er non stop på landevejene over hele Europa og er voldsomt populære!