The Band of Heathens (US)

The Band of Heathens (US)

Torsdag 24. maj 2018

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 170 kr.
I døren 195 kr.

De gode folk i amerikanske The Band Of Heathens er i maj igen i Europa og den chance vil vi naturligvis ikke gå glip af, da bandet er gået hen og er blevet mere eller mindre ’fast inventar’ på Tobakken og det med et større og større publikum, der har fået øje på bandet store kvaliteter. Det er stadig med deres 5. og 8. studiealbum i alt, at bandet tager på en større tur til Europa i foråret, hvor fanskaren overalt er støt stigende.
På  ”Duende"  som er blevet en del mere elektrificeret  end forgængeren ”Sunday Morning Record”, er The Band Of Heathens igen leverandører at det der gør dem til en af de væsentligste og samtidig mest fremragende nutidige eksponenter for American roots music, eller Americana, som man har valgt at kalde det, når man mixer rock’n’roll, blues, country, folk og New Orleans honky tonk, som TBOH gør så overbevisende på det nye album.
The Band Of Heathens har i de ti år der er gået spillet USA på kryds og tværs med mere end 150 koncerter om året og fra tid til anden haft afstikkere til Europa, som vi har nydt godt af.
De sidste tre af bandets album udgivelser har ligget i toppen  af Americana salgslisterne i USA og bandets seneste ”Sunday Morning Record” opnåede i 2013 at blive udnævnt som ”årets bedste” udgivelse på Top 50 Americana listen.
Det er som sidst de besøgte os, de to guitarister og sangere Ed Jurdi og Gordy Quist der er i front for bandet og også stadig Trevor Nealon vi finder på keyboards og backing vokal, Scott Davis på bas og backing vokal og Richard Millsap på trommer og backing vokal.