D/troit

D/troit

Fredag 30. Marts 2018

Læg i kalender Køb billet
Soul
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 140 kr.
I døren 165 kr.

Mange Koncerter er blevet spillet, parforhold forlist og vinylskiver slidt tynde før drengene fra D/troit kunne debutere med ep’en Do The Right Thing i 2015.
D/troit opstod i 2013 hvor Toke, Klaus, Stefan, Mads og Jackie besluttede at de, trods deres noget blege kulør, vel nok kunne lave et soulband. De fem drenge havde været venner i en del år - Ja, nogle endda siden de i teenageårene spillede punkrock og hang ud i Ungdomshuset på Jagtvej. Røverhistorierne var fortalt mere end én gang - så hvorfor ikke forfølge den store drengedrøm sammen, og lave det hæsblæsende soul band?
Efter et par års hårdt slid i øvelokalet og i studiet på Vesterbro, en tur til Austin, Texas, for at optage kor med et par utæmmelige sydstatstøser, var bandet D/troit endelig en realitet.
Inden debuten overhovedet udkom blev den spillet på national radio. Lyden af de blege, danske soul-drenge har efterfølgende også nået udlandet, hvor den har ramt både radioshows og blogs.
D/troit er en eksplosiv blanding af soul, funk og kærlighed, som i særdeleshed har manglet i Danmark. Hvis man var tilstede på dette års Made In Esbjerg festival kunne man ved selvsyn få en fornemmelse af den fest de her drenge leverer, sprængfarligt, groovy og en voldsom energiudladning ikke mindst fra sanger Toke Bo Nisted, høj høj klasse, mine damer og herrer!