She's a Sailor

She's a Sailor

Torsdag 3. maj 2018

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.

Det er svært ikke at nynne med på radiohittet ”Beautiful” med det danske folkrock band She’s a Sailor. En single der, siden udgivelsen i 2016, har været i hot rotation på P4 og har over 230.000 plays på Spotify.
Bag det finurlige bandnavn, She’s a Sailor, står Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal). De to har været venner siden gymnasietiden i Viborg. De kommer begge fra ”et hjem med klaver”, og har haft samme musikalske referencer gennem det meste af livet. Gennem årene har de spillet musik både sammen og hver for sig, men har siden 2014 fundet melodien med She’s a Sailor. Et harmonisk fælles musikalsk ståsted og ikke mindst et frirum med plads til at skabe rammerne for deres iørefaldende, begavede og ambitiøse popmusik.
Live flankeres de to søulke, Vindberg og Albrechtsen, af trommeslager, guitarist, bassist og trompetist. Det er umuligt at sidde stille, når She’s a Sailor spiller deres ørehængende sange som hittet ”Beautiful”, 2-singlen ”Back From The Sky” og resten af deres velspillede og veloplagte sange.