Rob Ickes & Trey Hensley (US)

Rob Ickes & Trey Hensley (US)

Support: Rune Villads Trio

Fredag 4. maj 2018

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 160 kr.
I døren 185 kr.

Support: Rune Villads trio

Så skal vi igen på tur til ”Bluegrass Heaven”, når de to verdensklasse musikere Rob Ickes og Trey Hensley byder indenfor til den ’ondeste’ omgang bluegrass og country blues fra Guds eget land. De to ekvilibrister fra Nashville Tennessee, har tidligere været forbi Tobakken med et overflødighedshorn af overskud, både når det handler om musikalitet og teknik…. Og det er de samme dyder de møder op med denne gang, hvor lokale Rune Villads trio varmer publikum op med en buket overbevisende gode country sange.
Rob Ickes er sammen med Jerry Douglas ubetinget verdens mest ansete dobro spiller, 15 af de sidste 20 års kåringer som "Årets bluegrass dobro spiller" i USA, er tilfaldet Rob Ickes, de andre er vundet af Jerry Douglas!!
Af selvsamme grund er hans CV så omfangsrigt,  at det vil være umuligt af finde plads til alle de navne han har indspillet, turneret og arbejdet sammen med igennem årerne.
Trey Hensley er en af den nye bluegrass genarations mest omtalte guitarister og at han samtidig er en fremragende sanger, har ikke gjort det vanskeligere at få fodfæste i musikmiljøet i Nashville. Trey Hensley havde sin debut på Country musikkens mekka,  Grand Ole Opry, som kun 11 årig, og blev herefter udråbt som et af de største talenter i branchen. Hans CV kan ligesom Rob Ickes' fremvise en horde af store navne som han i årene har spillet med, og her kunne man da godt lige  nævne hans samarbejde med Johnny og June Carter Cash, som var store fans af Trey.