Jubilæumsshow

Jubilæumsshow

Oldies & Goodies præsenterer Johan Lind & Spacemakers

Lørdag 16. Juni 2018

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.30
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Spisning: Kl. 18.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 250 kr.
I døren 275 kr.
Med spisning 450 kr.

Foreningen Oldies & Goodies præsenterer sammen med Tobakken endnu en 60'er aften.

The Spacemakers.

Endnu et eventyr fra Odense har taget sin begyndelse mere end 50 år efter det hele startede.Spacemakers blev dannet i foråret 1963 af Jørn Mader og Jørn Bonnesen, og blev efter 4 år som koncert orkester, med mere end 500 jobs i Danmark og Tyskland, opløst i efteråret 1966. Spacemakers blev Fynsmestre i Pigtrådsmusik i 1965 og senere nr. 3 ved Danmarksmeterskabet. Samme år udgav de singlen Mama Papa, som blev øvet i bandbussen, efter en koncert på Africano i Esbjerg, på turen direkte til studiet hos Sonet i København. Samme år spillede Spacemakers blandt andet koncert sammen med Rolling Stones i Fyens Forum, og havde flere engagementer på Star Club i Hamborg..

Siden 1999, efter 33 års Tornerose søvn, vendte de tilbage, og har været aktive lige siden.Spacemakers er mest kendt for sin måde at fortolke musikken fra 50'erne og 60'erne på deres helt egen facon. Spacemakers har haft travlt med mere end 6 pladeudgivelser bl.a. med eget materiale. Spacemakers er også kendt for deres sceneoptræden, som er uovertruffen. Deres humor og helt specielle måde at bringe publikummet med i showet, hvor alle har fornemmelsen af at være med på scenen.
The Spacemakers er kort og godt Pigtrådsmusik fra provinsen og uforfalsket nostalgi, uden sidste salgsdato.

 

Johan Lind

60 år på scenen og stadig ukuelig!
I 1965 udgav en ung sanger ved navn Johan Lind Danmarks første stereo-single, ‘Yesterday Man’. Nummeret blev indspillet sammen med den engelske gruppe 'The Epics', som kort forinden havde lært den unge esbjergenser sangen i bilen på vej mod København og Bent Fabricius Bjerres Metronome studie. 

I år fejrer Johan Lind sit 60 års jubilæum på de skrå brædder, og sammen med sine efterhånden mangeårige musikalske legekammerater i The Young Ones hylder han utrætteligt den musikalske arv fra de tidlige 60’ere. Selv om orkestrets repertoire bugner af guld fra bl.a. Buddy Holly, Elvis og Gerry and The Pacemakers, er og bliver det dog Yesterday Man, der står som Johan Linds absolutte kendingsmelodi. Sangen der bragte ham til tops på hitlisterne og sendte ham til Norge som Johnny Star kan stadig fylde dansegulvene, og på trods af sine efterhånden 76 år giver hovedpersonen sig stadig fuldt ud, når han står på scenen. “Den får, hvad jeg formår” som han siger med et ungdommeligt glimt i øjet, der ikke efterlader tvivl om, at hjertet stadig banker for den musik, der har formet Johan Lind både som sanger og som menneske.