Dan Baird & Homemade Sin (US)

Dan Baird & Homemade Sin (US)

Lørdag 17. November 2018

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 190 kr.
I døren 215 kr.

Goe’ gamle Dan Baird og hans topfede rock’n’roll band Homemade Sin er igen at finde i Tobakkens efterårs program. Den gode mand har siden det sidste besøg for nogle år siden, været igennem en svær sygdoms proces, men er nu ude på den anden side og meldes tilbage i absolut topform! Den heftige tour aktivitet som har kendetegnet Dan Baird siden Georgia Satellites dagene er tilsyneladende intakt, specielt i Europa hvor der turneres i flere måneder om året.
Dan Baird & Homesins seneste album "Get Loud" har fundet vej til mange amerikanske radiostationer og banet vejen for en fornyet interesse for Dan Baird, der oplevede stor succes i slut 80'erne og i starten af 90'erne med Georgia Satellites og i særdeles megahittet " Keep Your Hands To Yourself". Dan & bandet arbejder hjemme i Nashville på en nyt album som forventes færdigt i starten af sommeren.
Dan Baird og bandet Homemade Sin, som består af guitaristen Warren G. Hodges, trommeslageren Mauro Magellan og og bassisten Sean Savacool, har turneret nonstop i Europa i mere end 10 år, og har efterhånden opnået en status som det ultimative tre akkorders rock'n'roll band, der efterlader ekstatiske og voldsomt begejstrede publikummer overalt hvor de 'trykker den af'. Herhjemme er BT's Steffen Jungersen også faldet pladask for Baird og bandets tidløse og kompromisløse rock'n'roll og kvitteret med flere 6-stjernede anmeldelser...............!