UPCOMING 2018

UPCOMING 2018

The Reptones – The Consolation – Eigil Bak – Viva La Wolfe

Lørdag 15. September 2018

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 125 kr.
I døren 150 kr.

THE REPTONES – THE CONSOLATION – EIGIL BAK – VIVA LA WOLFE

Vi vil I efteråret ved en række koncerter, sætte fokus på den skov af fremragende up-coming artister som blomstrer over det ganske land og som måske er de næste store stjerner, hvem ved…?
I første ’edition’, skal vi hilse på 2 bands og en solist som bevæger sig i terrænet omkring new-folk, sing & songwriting og alt. country, eller Americana som er den fælles betegnelse og en genre som vinder mere og mere indpas herhjemme.
To af de største og mest talentfulde eksponenter for genren herhjemme er de to bands The Reptones og The Consolations som ved denne koncert får følgeskab af lokale Eigil Bak, der efter et par år i dvale, igen er på banen med helt nye og aldeles fremragende sange.

The Reptones:
Med et udtryk der spænder fra psykedelisk country og melankolsk indie over new folk og tonstung retrorock er The Reptones i front for de bannerførende på den støt stigende danske Americana scene. The Reptones har indtil videre udgivet 3 album, og med det sidste, ”Dead Letter Blues”, har kvintetten fra København fået vind i sejlene og både anmeldere, radiostationer og ikke mindst publikum har taget ovenud godt imod dem! Bandet har netop færdiggjort deres nye album i Austin i Texas. Bandet kalder selv albummet væsentligt mere tilgængeligt end forgængeren. Albummet får titlen ”Human Speed” og udkommer til september.
The Reptones er: Bo Bech Arvin, Jesper Rasch, Jacob Lund, Kim Heibom og Stefan Weinreich.

The Consolation:
The Consolations udtryk er i forhold til The Reptones knap så meget ’indie’, men mere strømlinet amerikansk inspireret rock, med alternative country aner ala Springsteen, Petty, The Band og Dylan. Bandets musik er med andre ord en smeltedigel af amerikansk roots musik og tilført et distinkt nordisk islæt, hvor melankolien og eftertænksomheden sniger sig elegant ind i de iørefaldende sange. Bandet har indtil videre udsendt debutalbumet ”The Consolation” i 2015, hvor specielt sangene ”Portland Girl” og landevejshymnen ”The Heart Of It All” har været heftigt spillet, specielt på DR P4 og P5. Det stærkt spillende band består af: Nis Gaarde på vokal, Mikkel Grue på guitar, Uffe Nørtoft på pedal steel, lapsteel og dobro, Jacob Svensson på bas og Sven Busck på trommer. The Consolation udsender nyt album til efteråret med deres hidtil stærkeste materiale, hvis man spørger bandet selv. Som tidligere, udsendes musikken på pladeselskabet DANISH MUSIC & ENTERTAINMENT.

Eigil Bak:
Eigil Bak er efter nogle års betænkningstid, lange gåture og ophold i København, tilbage i Esbjerg og det med en stak sange som må betegnes som det stærkeste materiale den gode mand indtil videre har tilvejebragt. Eigil viste for første gang for alvor sin fine sangskrivning frem med bandet ”Vestkraft”, et projekt der dog ikke kunne holde kadencen og derfor blev lagt ned for en del år siden, men sangskrivningen er intakt og lysten til at skrive gode sange stadig et mål for Eigil, der som med Vestkraft bevæger sig i sing- & songwriting afdelingen med ikke så lidt inspiration fra både nutidens- og fortidens Americana stjerner.

Viva La Wolfe:
Viva la Wolfe er en energisk rock-kvintet, der på kort tid har bevist, at de kan levere varen. De fem esbjergensere kan deres rock n' roll helt ud i fingerspidserne, og leverer et rockshow, der når langt ud over scenekanten. Bandet blev dannet i 2014, men det er dog først indenfor det seneste års tid at det virkelig har taget fart for bandet. Her er det blevet til en række shows rundt omkring i landet, hvor de blandt andet har delt scenen med Jesper Binzer til dansk håndbold awards. De fem drenge har været i studiet tidligere i år. Her er det blevet til deres debut single "Too Late" og en ny EP er også på gaden. Se frem til en inferno af en fest, og fede 70'er inspirerede rocknumre, når Viva la Wolfe træder ind på scenen.