Blackberry Smoke (US)

Blackberry Smoke (US)

+ Support: Junkyard Drive

Fredag 7. Juni 2019

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Pris: Forsalg 250 kr.
I døren 275 kr.

KONCERTEN ER EN DEL AF PINSE ROCK FREDAG 7. OG LØRDAG 8. JUNI

FREDAG 7.: BLACKBERRY SMOKE (US)

LØRDAG 8.: DAN BAIRD & HOMEMADE SIN (US), NIKKI HILL (US), THE BLUE VAN (DK), HENRIK FREISCHLADER BAND (D), IN THE NAME OF MOTOWN (DK)

BILLETPRISER:

Fredag: kr. 250,- - Lørdag: 350,- - Begge dage 500,-
Tilkøb til allerede købt Blackberry Smoke billet – kr. 250,-

Det er langt om længe lykkedes for os at få amerikanske Blackberry Smoke tilbage på Tobakken. Sydstatsbandet fra Atlanta, Georgia er på Europatur til sommer og kommer altså tilbage på Tobakken, som det eneste sted i Danmark i øvrigt.
Der er gået 4 år siden at dette forholdsvist ’ubeskrevne’ blad, kom forbi Tobakken og praktisk talt væltede det store fremmødte publikum! Publikum kom fra nær og fjern og Blackberry Smoke kvitterede med en superkoncert som stadig står i klar erindring!
Bandet nyder stor succes i hjemlandet og deres ’slagkraftige’ blanding af sydstatsrock og britisk hardrock har for alvor givet dem en plads hvor bands som Lynyrd Skynyrd, Marshall Tucker Band og Allmann Brothers hører hjemme.
Blackberry Smoke har 6 albums på bagen og ikke mindst ”Holding The Roses” fra 2015, som toppede flere amerikanske hitlister, bl.a. Bilboard Country Album chart og en 7. plads på Bilboards Rock chart, har givet bandet et ryk op i ’superligaen’. Det seneste ”Like A Arrow” udkom i slutningen af 2016.

Blackberry Smoke:
Charlie Starr – Lead Vocals, Guitar
Richard Turner – Bass, Vocals
Brit Turner – Drums
Paul Jackson – Guitar, Vocals
Brandon Still – Keyboards