Mynsterland

Mynsterland

Torsdag 30. maj 2019

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 160 kr.
I døren 185 kr.

Venskab og spilleglæde – så enkelt kan Mynsterland beskrives. De 12 unge musikere mødtes første gang i 2011 på Syddansk Folkemusik Talentskole, hvor de bl.a. fik undervisning af Harald Haugaard. Han tændte en ild i dem, som stadig brænder så stærkt, at de til trods for nu både at bo i øst og vest, og studerer alt fra musik til medicin, holder fast i hinanden.
Bandet består af nogle af de mest lovende og talentfulde unge musikere og komponister på folkemusikscenen idag. Kontemporær nordisk folkemusik er nøgleordene for repertoiret, der primært består af originale kompositioner.
Til den første opstarts-øveweekend, tilbage i starten af 2016, da bandet om aftenen sad og lyttede på de ting der var blevet optaget i løbet af dagen, blev der sagt noget, som alle nikkede genkendende til: “Man kan høre at vi kan lide hinanden, man kan høre at vi elsker at spille sammen”. Siden da er det gået stærkt! Videoen til “Kærlighedstræet/Hultkläppen” blev et viralt hit på Facebook med mere end 64.000 visninger og debutkoncerten på Jazzhouse Montmartre blev udsolgt i løbet af kort tid. I november 2016 vandt Mynsterland en Danish Music Award for “Årets talent”.
Mynsterland udgav i februar 2017 deres første EP, som blev crowdfundet af bandets fans.

Mynsterland udgøres af Gunver Lindeskov Søgaard - violin · Henriette Ambæk Flach - violin · Justine Hald Boesen - accordeon, sang · Jonas Clausen - violin · Lotte Wind - violin · Maja Aarøe Freese - cello, sang · Martin Strange Lorenzen - klarinet · Mathæus Bech - kontrabas · Michael Hornhaver Mortensen - guitar · Sebastian Boesgaard Bloch - guitar · Silje Waaler Pedersen - mandolin · Sofie Bollen - violin