En hyldest til Kim Larsen

En hyldest til Kim Larsen

Torsdag 18. April 2019

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 175 kr.
I døren 200 kr.

Kim Larsen. En uforlignelig sangskriver og musiker, som har været med os på alle livets store – og for den sags skyld – mindre store dage. Hvem har ikke sunget, nynnet eller skrålet med på en eller anden sang, som Kim Larsen eller Gasolin’ har skrevet eller indspillet? Sangene har været en del af vores liv siden 1970 eller deromkring – vi hørte dem både i radioen, til koncerter, på vinyl og siden på CD, i TV – og de største af sangene har fulgt os både i hverdage, til fest, til bryllupper, konfirmationer, begravelser og alt derimellem.
Der var nærmest landesorg, da vi i september 2018 mistede Kim Larsen.
Skærtorsdag den 18/4 vil en håndfuld lokale musikere gøre sit til at skabe en uforglemmelig aften, hvor vi sammen vil hylde Kim Larsen og den store sangskat han har efterladt til os. 
Glæd dig til at synge med på sange som Kvinde Min, Rabalderstræde, Sirenesangen, Pianomand og mange, mange flere både kendte og mindre kendte sange.
Solisterne er: Peter Ebberfeld, Anja Møllerskov, Nanna Gundersen, Susanne Kristensen, Tanni Christine, Kasper Hansen, Michael Moesgaard, Casper Hundebøl, Anne Fjord, Glenn G. Lassen, Mikkel Schack, Charlotte Mai Clausen, Rune Villads, Jan Mols og Lotte Vejlø.
Bandet er: Rune Villads (Guitar), Martin Pagaard (Trommer), Christian Kronborg (Bas), Mads Anderskouv (Guitar) og Kenneth Dornhoff (Keyboards) - Alt sammen under kyndig ledelse af Jacob Elbæk Jensen (Guitar).
Vi håber, at der bliver plads til både eftertænksomhed og ikke mindst FEST, når arrangementet løber af stablen denne aften.