ANDEN bringer ud

ANDEN bringer ud

- En stand-up aften med Anders Matthesen

Lørdag 16. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Stand-up
Tidspunkt: Kl. 19.00
Dørene åbnes: Kl. 18:00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 395 kr.
I døren 420 kr.

ANDEN bringer ud

- En stand-up aften med Anders Matthesen

 

Det er lykkedes os at få Danmarks mest populære stand upper Anders Matthesen tilbage til et show til efteråret, nærmere bestemt, lørdag 16. november.

Efter et totalt udsolgt show i februar måned, hvor rigtig mange desværre måtte gå forgæves, er det derfor en stor glæde igen at kunne præsentere ANDEN på Tobakken.

 

Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. “De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig. 

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at ‘møde folk hvor de er’. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.