Paul Thorn (US)

Paul Thorn (US)

Support: Alice Drinks The Kool Aid

Onsdag 18. September 2019

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 150 kr.
I døren 175 kr.

Fra Tupelo, Missisippi får vi besøg af en herre, der udover at være født og opvokset i Elvis Presleys fødeby, er en fabelagtig sangskriver og ditto historie fortæller.
Paul Thorn hedder manden, der udover musiker og sangskriver, på sit CV’et kan skrive, tidligere professionel bokser,-  han kæmpede bl.a. mod den 4-dobbelte verdensmester Roberto Duran – og tabte!
Men i dag ernærer han sig som musiker og rejser mere end 200 dage om året sammen med sit band og kufferten fyldt af fremragende sange som et stort publikum, specielt i USA har taget til sig.
Hans popularitet er vokset og vokset og han har med flere af hans singler og albums, efterhånden befundet sig på Bilboards Top 100 utallige gange og optrådt på alle de store amerikanske TV-shows med bl.a. Lettermann, Conan O’Brien og Jimmy Kimmel.
Paul Thorn & band har igennem de senere år været support act for navne som Bonnie Raitt, Mark Knopfler og Sting. 
Paul Thorns musik har sit udspring i det sydlige USA og er præget af de mange traditioner der følger en opvækst i ”The Deep South”, blues, soul og gospel i sådan et ”Southern Rock” mish mash og som indledningsvist nævnt, ofte leveret med muntre historier fra det virkelige liv!