Pinse Rock

Pinse Rock

Fredag 7. + lørdag 8.

Lørdag 8. Juni 2019

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 15.30
Sted: Flere sale Pris: Forsalg 350 kr.
I døren 375 kr.

Juni i Esbjerg er for mange lig med festival, fadøl og rock’n’roll! Sådan har det været i mange år, men efter at Esbjerg Rock Festival har valgt at ’dreje nøglen’, har mange spurgt sig selv hvordan det kan blive sommer uden.
Det prøver Tobakken nu at kompensere lidt for med PINSE ROCK, en mini indendørs festival der starter allerede fredag 7. juni med koncerten med det amerikanske sydstatsrock band Blackberry Smoke! Lørdag 8. juni, fortsætter festlighederne på Tobakkens to indendørs scener. 5 bands vil fra kl. 15.00 og til midnat forsyne de forhåbentligt mange musikhungrende, med rock’n’roll, blues og soulmusik i lange baner.

Fra USA får vi besøg af en gammel kending, den tidligere Georgia Satellites frontmand Dan Baird og hans forrygende Homemade Sin. Ligeledes fra USA, den besnærende soul/ blues diva Nikki Hill, der ud over sit faste band også medbringer guitaristen Laura Chavez en af branchens bedste kvindelige guitarister! Fra Tyskland får vi besøg af verdensklasse guitaristen Henrik Freischllader og hans Band, og fra Danmark, de internationalt anerkendte The Blue Van, og et ikke mindre end 10 mands stort soulband In The Name Of Motown, der som navnet antyder vil tage sig kærligt af mange af de store Motown klassikere!

Fredag 7. juni kl. 21.00

BLACKBERRY SMOKE (US)
+ Support

Lørdag 8. juni 15.00

DAN BAIRD & HOMEMADE SIN (US)
Dan Baird Homemade Sin Smal 
NIKKI HILL (US)
Nikki Hill 2019 Smal
THE BLUE VAN (DK)
The Blue Van Smal
HENRIK FREISCHLADER BAND (D)
Henrik Freischlader Band Smal
IN THE NAME OF MOTOWN (DK)

Billetpriser:
Fredag: kr. 250,- - Lørdag: 350,- - Begge dage 500,-
Tilkøb til allerede købt Blackberry Smoke billet – kr. 250,-