Elba + Askling

Elba + Askling

Torsdag 5. September 2019

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 125 kr.
I døren 150 kr.

De er to mega talentfulde piger vi har fornøjelsen af at præsentere ved denne dobbelt koncert, hvor den 24 årige Ellen Bathum eller ELBA som er hendes kunstnernavn og den 19 årige Askling sætter hinanden stævne.
Og det er i det elektroniske pop univers at begge piger befinder sig med deres musik, musik som har fået stor bevågenhed på den danske musikscene, men også i udlandet,  hvor, i særdeleshed Elba, har fået en del bevågenhed på det sidste , efter at singlen ”Antidote” har fået gode anmeldelser i den engelske presse, bl.a. i Clash Magazine, hvor hun bliver sammenlignet med den svenske electro-pop dronning Robyn. Elba spiller i år på Roskilde festivalen og spås en stor fremtid på den danske elektro-pop scene.
Askling udsendte som 16 årig sin første single ”Missing You” i 2017, og har i løbet af det sidste år leveret yderligere fire stærke singler, hvor især ”It’s You” har gjort sig bemærket med over 4,3 millioner streams alene på Spotify.
Yderligere 3 singleudspil så dagens lys i marts måned og specielt ”So Precious” har været i heftig rotation på en del danske radiostationer og blev addet på officielle Spotify lister i 8 forskellige lande.