Shotgun Revolution - Black Oak County – Lucer

Shotgun Revolution - Black Oak County – Lucer

Lørdag 12. Oktober 2019

Læg i kalender Køb billet
Hard Rock / Metal
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Pris: Forsalg 150 kr.
I døren 175 kr.

De er tre af DK’s ypperste hard rock bands vi har på plakaten d. 12. oktober, og trænger I til et ordentligt spark rockklodser, så skal I komme forbi Tobakken.

Københavnske Shotgun Revolution kan i år fejre 10 års jubilæum og kan se tilbage på store oplevelser i både ind- og udland siden starten i 2009, hvor der er turneret dygtigt igennem årene, fra Kina, over den afghanske ørken, til Whisky A Go Go i Los Angeles, og 3 studie- og 1 live album er kommet til verden, sidst men ikke mindst fået en storslået hæder for sangen ”City Of Fire” som indkasserede 1 stk ” Årets Radio Rock Track” award ved lytter afstemning via myROCK( foran bl.a. For Evigt” med Volbeat).. en stor bedrift, der bare understregede bandet store kvaliteter!

Vores lokale helte i Black Oak County, er siden sidste besøg på Tobakken, blevet reduceret til en trio, men er ikke desto mindre lige hårdtslående, hvad man kan forvisse sig om på bandets spritnye album ”Theatre Of The Mind” som udkom i april. Drengene har indspillet det nye album i Jacob Hansens studie i Ribe med Jonas Haagensen(Aphxion) i producerstolen. Albummet indeholder 10 sange som peger mere mod klassisk rock end forgængeren, der var mere metal orienteret, men stadig med nerve og rå energi!

Sidste band på plakaten, Lucer, er ligesom Shotgun Revolution ligeledes fra København, og ligesom Black Oak County, er bandet ude med deres 2. album, et album de har kaldt ”Ghost Town”. Kvartetten har siden debuten ”Bring Me The Good News” fra 2016, turneret intenst over hele Europa og har vundet mange rockfans på deres eksplosive energi og iørefaldende sange!