The William Blakes

The William Blakes

Onsdag 13. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 220 kr.
I døren 245 kr.

The William Blakes debuterede i 2008 med pladen ‘Wayne Coyne’ (Speed of Sound) og udgav i årene efter 5 plader – en hvert år. De modtog i 2011 en DMA for Årets Orkester og Årets Album.
De fik Kronprinsparrets Stjernedryspris og blev håndplukket til at varme op for Arcade Fire i Ballerup Super Arena.
Siden 2014 har bandet ikke udgivet en plade – men i marts udkom endelig deres syvende album ‘1991’. Et album hvor målet har været at skrive store sange med store arrangementer, og at indspille dem live i samme rum.

“Vi er gået efter at genskabe en musik nogen af os lyttede til, da vi var børn,” siger Kristian Leth. “De nye numre er klaversange, ligesom hos mine gamle helte Supertramp, Elton John og The Beatles. De er stilistisk et godt stykke fra The William Blakes’ første plader.”

Selv om den nye plade er den første i fem år, har bandet alligevel spillet en række koncerter i løbet af 2018 på bl.a. Huset-KBH. Det er bl.a. publikums entusiasme fra disse koncerter der udgør drivkraften til den nye plade.
Det er også disse koncerter der har givet blod på tanden til for alvor at komme rundt i landet. Derfor annoncerede The William Blake tilbage i januar en forårsturné med fem danske datoer
– og af samme grund tilføjer bandet nu en efterårsturné som over 10 danske datoer tager dem yderligere rundt i landet.