Black Star Riders (US)

Black Star Riders (US)

Support: Diplomatic Immunity

Lørdag 9. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Pris: Forsalg 280 kr.
I døren 305 kr.

Bemærk venligst at support band "Diplomatic Immunity" går på kl. 20.25. Dørene åbner kl. 20.00.

Black Star Riders udgiver deres fjerde studiealbum til september. Albummet har fået titlen ”Another State of Grace” og bliver mixet og produceret af Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Uriah Heep).
Forsangeren og det tidligere The Almighty medlem Ricky Warwick udtaler: "Jeg er vildt begejstret over at være tilbage med et helt nyt Black Star Riders album. Helt ærligt så er dette den bedste plade vi har lavet! Dette er Christian og Chads første album med Black Star Riders og de har tilføjet en fantastisk energi og stemning!" Og den gamle Thin Lizzy legende Scott Gorham tilføjer "Det var en fornøjelse at være tilbage i Los Angeles og indspille med Jay Ruston. Jeg glæder mig til at se alles reaktioner på denne fantastiske plade ... Jeg kan ikke vente med at komme tilbage på landevejen og spille de nye sange!"
Black Star Riders blev dannet i 2012 af tidligere medlemmer af legendariske Thin Lizzy. Black Star Riders anno 2019 består af forsanger Ricky Warwick, guitaristerne Scott Gorham og Christian Martucci( tidl. Stone Sour), bassist Robert Crane( tidl. Ratt) samt Chad Szeliga( tidl. Black Label Society) på trommer.