Sugaray Rayford (US)

Sugaray Rayford (US)

Torsdag 21. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 160 kr.
I døren 185 kr.

Så er det igen blevet tid til et besøg af livstykket, sanger, performer og frontmand, powerfulde Sugaray Rayford og hans 7 mands band, der nu to gange har besøgt Tobakken til kæmpe begejstring for publikum.
Den gode Rayfords shows er efterhånden blevet legendarisk over det meste af verden for den overdrevne energi han lægger for dagen, og ikke mindst de charmerende ”James Brown” dansemoves, som nærmest er naturstridigt for en 300 punds mandsling.
Sugaray har modtaget alt hvad der er værd at modtage af priser indenfor blues, soul og rock’n’roll og har været nomineret til en Grammy.
Sugarays Rayfords seneste album ”Somebody Save Me” som udkom i starten af marts, er det mest ambitiøse fra den store amerikaner til dato, og her mixes ’ny-blues’ som Gary Clark Jr. spiller den, med inspiration hentet hos vintage Daptones og afdøde Charles Bradley, og samlet fremstår musikken som et frisk pust i et klassisk rhythm & blues univers.
Har I ikke oplevet Sugaray før, må I ikke snyde jer selv for en oplevelse i ’verdensklasse’

Tobakken er i gavehumør og vil gerne belønne vore trofaste folk & roots musik kunder! Derfor har I nu muligheden for at få 3 billetter forærende ved køb af billet til én af nedenstående koncerter:

25/10 - Bonnie Bishop(US)
26/10 – THE FRANKLIN ELECTRIC(CAN).
8/11 – MARTIN SEXTON(US)
21/11 – SUGARAY RAYFORD(US)

Brug kampangekoden 4til1 og få del i det gode tilbud!  Vi glæder os til at se jer på Tobakken!