Luftens Helte

Luftens Helte

Julekoncert

Torsdag 12. December 2019

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Pris: Forsalg 170 kr.
I døren 195 kr.

Julekoncert
Sange fra film som blandt andre Løvernes Konge, Herkules, Skønheden og Udyret, Aristocats, Vaiana og Tarzan vækkes til live, når Luftens Helte indtager Tobakken d. 12. december!
Luftens Helte vender stærkt tilbage til Esbjerg med et storslået juleshow. Det er en musikalsk oplevelse i absolut særklasse, når Luftens Helte spiller op til fest med de velkendte og elskede sange fra de største tegnefilm gennem tiden, og til koncerten i december vil Luftens Helte også krydre sætlisten med både store og skæve julehits.
Det store band har spillet for fulde huse flere steder i Danmark – og nu er tiden nået til at sætte gang i julefesten i landets kulturhuse og spillesteder.
Luftens Helte består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de folkekære tegnefilm.
Luftens Helte er lyden af nostalgi, kærlighed og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.