Agnostic Front

Agnostic Front

+ support

Søndag 25. August 2019

Læg i kalender Køb billet
Hard Rock / Metal
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Lille sal Pris: Forsalg 185 kr.
I døren 200 kr.

Legendariske Hardcore / Thrash titaner, AGNOSTIC FRONT, er tilbage med et andet testamente til bandets fejlfri arv! Optaget på de nu berygtede Planet Z Studios i Hadley Massachusetts af Zeuss (Hatebreed, Shadows Fall), Warriors er endnu et vartegn i hardcores historie. Denne gang produceret af vokalist Roger Mirets lillebror, Freddy Cricien (Madball, Hazen Street), båndets budskab om familie og enhed har aldrig været stærkere i deres musik. Krigere er en erklæring om styrke i modgang af modgang og få bånd gør en erklæring højere end AGNOSTIC FRONT.

I dagens civilisation fortsætter menneskerne med at lide under sorg, korruption, undertrykkelse og udnyttelse uden en måde at undgå deres problemer. Mange har levet igennem disse problemer i årevis, og det øjeblik man forsøger at kæmpe for, hvad de mener er rigtigt, bringer eliten dem ned og deres stemmer bliver ignoreret. I over et årti har AGNOSTIC FRONT hjulpet med at få disse meddelelser på tværs af befolkningen for at hjælpe med at løse disse problemer gennem socialt drevet musik kendt som "hardcore". I deres seneste tilbud giver bandet magt og styrke til disse ignorerede stemmer. Som en af de originale hardcore bands, der levede og pustede de problemer, der kontrollerede deres hverdag i New York City livsstil siden 1983, har de været blandt de mest ærværdige og berygtede udstødte af denne hardcore bevægelse.

Disse sjældent konfronterede og altid respekterede ledere af hardcore blev oprettet som en af de mest lydhørte bånd i den nye punkgenre, der hjalp med at indlede ordet "hardcore" og placere en hel oprør på New York-kortet ved forening. Fra starten udgav AGNOSTIC FRONT et katalog med hurtige og voldelige punk melodier bestående af karakteristisk og aggressiv trommesætning, basearbejde og et uhindret spær af kaotisk shouting. AGNOSTIC FRONTs ukontrollable trommer og rygende guitarer fylder hvert minut som en stormende storm af lemmer og forbrænding transistorer. Den tynger pacede balance mellem energi og disciplin i deres tidligere punk rødder rammer en stram og levende rock spærre, der moses i tæt formation. "Det er socialpolitik," siger Roger. "Den daglige virkelighed ved at vågne op, læse avisen og gå rundt i kvarteret. Det er svært at stirre på, hvorfor verden stadig er et knækket sted, og vi takler den meget rigtige lort, der går ned: gentrification løbende, gade retfærdighed, verdens ødelæggelse, arbejdsløn og ryg er stadig ved at blive stukket. "

Pokey - Trommer, Mike Gallo - Bass, Roger Miret - Vocal, Joseph James - Guitar, Vinnie Stigma - Guitar