The Rumjacks (AUS)

The Rumjacks (AUS)

Fredag 2. August 2019

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:30 Pris: Forsalg 50 kr.

2018 har været et monumentalt år for Rumjacks. Det keltiske folkemusik punk rock band fejrede deres 10 års jubilæum og udgav et nyt album - Saints Preserve Us!

Det nye 12-tracks album er en strålende bold af vilde energi, der præsenterer bandet i højeste præstation, hvilket viser et niveau af musikalitet og sangskrivning, som kun 10 år med endeløs turnering og lege sammen kan bringe. 'Saints Preserve Us' er bandet 4. album release, en hurtig opfølgning på det, fra 2016 roste album 'Sleepin' Rough '. Tidligere albums inkluderer Sober & Godless fra 2015, og Gangs of New Holland i 2010. 'An Irish Pub Song' var gennembruds sangen for bandet fra deres debutalbum (Gangs of New Holland) og har haft over 45 millioner visninger på YouTube alene! Alt dette gjort uafhængigt og stolt af bandet selv.

Albummet blev optaget på Crono Sound Factory i Milano, Italien og blev produceret af sanger og sangskriver Frankie McLaughlin. Med særlige gæster som Paul McKenzie (The Real McKenzie) og Mickey Rickshaw.

Nu i 2019 fortsætter de med deres 10 års live jubilæumsturne, med afsæt i ​​deres 4. album 'Saints Preserve Us', der viser deres tunge Celtic rødder til den drivende punkrock eller endda ska / reggae rytmer, velolierede sing-alongs & choking ballads.

Du bør ikke gå glip af Rumjacks, og lade dig forfører i både hjerte og sjæl, ved at danse til deres fortællinger om kærlighed og tab og det irske og skotske hav !!!