Martin Sexton (US)

Martin Sexton (US)

Fredag 8. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 21.00
Pris: Forsalg 175 kr.
I døren 200 kr.

An Evening With MARTIN SEXTON

Et ubeskrevet blad i Danmark og faktisk i det meste af Europa, men hjemme i USA, en yderst anerkendt stjerne, der fylder teatre og store spillesteder og det endda solo!
Martin Sexton er navnet på denne fabelagtige og helt ud over det sædvanlige talentfulde artist, der bl.a. har John Mayer blandt sine største fans.
Han er født i delstaten New York, boede i mange år i Boston, hvor han begyndte at spille på gaden og i metroerne og allerede her fik et ry som en ’outstanding’ artist som man skulle se.
Når han I dag står han scenen på legendariske spillesteder som Carnegie Hall og The Filmore, er det med den samme ydmyghed som i de tidlige dage, og kendetegnende for Martin Sexton er netop
en ydmyg og jordnær tilgang til livet, til sine medmennesker og til det at optræde for folk.
Martin Sexton har udgivet i alt 11 albums og flere af hans sange er brugt i store amerikanske tv-serier som Scrubs, Parenthood og Masters Of Sex og i flere film.
Så venner, gå ikke glip af denne mulighed for at opleve en stor amerikansk stjerne, vi garanterer for en magisk aften!

Tobakken er i gavehumør og vil gerne belønne vore trofaste folk & roots musik kunder! Derfor har I nu muligheden for at få 3 billetter forærende ved køb af billet til én af nedenstående koncerter:

25/10 - Bonnie Bishop(US)
26/10 – THE FRANKLIN ELECTRIC(CAN).
8/11 – MARTIN SEXTON(US)
21/11 – SUGARAY RAYFORD(US)

Brug kampangekoden 4til1 og få del i det gode tilbud!  Vi glæder os til at se jer på Tobakken!