Jacob Illeborg
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.lillebio.dk - TOBAKKEN åbner for arrangementer fra 1/9-2020 - vi er igang med at få alle detaljer på plads omkring planlagte arrangementer indtil 31/10-2020. Arrangementerne gennemføres efter nye retningslinjer - med fokus på at holde afstand og hygiejne. Der udleveres mundbind i døren til alle deltagere. Mundbind skal bæres når man står op eller...

    Læs mere ...

Jacob Illeborg

Torsdag 30. april 2020

Læg i kalender
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30

Jacob Illeborg er af de fleste i dag kendt som TV-vært og journalist. Hvad de færreste måske ved, er at den gode mand har en længere musikkarriere bag sig. I hans ’unge dage’ var han sanger og frontmand i det danske, London baserede band, Warwick Avenue, der havde pladekontrakt med det amerikanske pladeselskab Columbia Records, turnerede rundt i det meste af verden, og faktisk også besøgte Tobakken, som opvarmningsband til D.A.D.
Efter en længere pause fra musikken, hvor han bl.a. har været DR’s udsendte korrespondent i London, er han nu igen klar til at kaste sig over musikken. Jacob udsendte i april sit debut solo album ”Once Upon Tomorrow”, et album der er indspillet i København og London med et hold af de bedste danske musikere. Teksterne er på engelsk og musikken bevæger sig over flere genrer, pop, rock, gospel og på en af sangene, ”White Lillies” medvirker Jacobs søster, sangskriveren Laura Illeborg.