The Sledge + Vestjysk Ørken

The Sledge + Vestjysk Ørken

Torsdag 28. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.

Så er vi klar med en omgang stener rock af bedste skuffe når lokale Vestjysk Ørken og Københavnske The Sledge krydser klinger og serverer Fuzzrock i lange baner på Tobakkens lille scene!

The Sledge
Lyden af The Sledge er som tørt træ der flækkes langsomt af en fuzz pedal sat til 11, en rørforstærker der højlydt kaster blod op og trommestikker der brækkes. En ny gammel gruppe af musikere med sort bælte i fuzz! Tidligere kendt som ”Hjortene” har de bl.a. spillet på Copenhell og varmet op for Fu Manchu. De har ét mål: At fange energien fra uendelig mange timers jam og sangskrivning. Tre personer i samme rum, der brænder som traktorer på marken, med sprængfarlige trommer og brølende fuzz, fanger de den rå energi og rå forbindelse til hinanden og publikum. The Sledge kræver din opmærksomhed, og sørger for at du ikke har noget valg: Deres grooves gør det umuligt at tænke på middage der skal laves, bleer der skal skiftes eller skat der skal betales. Intet der kan fratage dig energien der pulserer ud fra scenen.

Vestjysk Ørken
Vestjysk Ørken spiller kosmisk ørkenrock med rødder I 70ernes kraut og prog. Spacey rytmer, bentør fuzz og et lyrisk univers med inspiration I gamle horror- og sci-fi-film. Drømmende, hypnotiske, uendelige riffs tilsat en jammet tilgang til sangskrivningen. En kærlighed til støvet fuzz og rytmisk kaos. En rumvandring på en øde, iltforladt og fremmed planet. Her eftersøges de momenter I musikken, der leder lytteren væk fra sig selv. Der hvor man står til koncerten, lukker øjnene og for bare et kort øjeblik mister fornemmelsen af rum og tid. Selvom bandet har spillet sammen i flere år, allerede tilbage i 2006 i en noget anden genre og en lidt anden konstellation, er det først i januar 2018 at der blev forsøgt med at indspille. Den blev taget live over en uge i et lånt sommerhus, mixet og mastered af bandet selv og de 16 kasser øl der blev medbragt. I efteråret 2018 landede de en pladekontrakt på den, og den udkom som CD og vinyl LP 12” i Marts 2019 via Interstellar Smoke Records.