Holy Moly & The Crackers (UK) + Kingsborough (US)

Holy Moly & The Crackers (UK) + Kingsborough (US)

Torsdag 12. Marts 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 150 kr.
I døren 175 kr.

Velkommen til en aften med to fremadstormende nye bands på den internationale musikscene, indie folk bandet Holy Moly & The Crackers fra England og rootsrock bandet Kingsborough fra San Francisco, USA.

Kingsborough har Esbjerg publikummet haft lejlighed til at se og høre tidligere, da bandet agerede opvarmning for Robert Cray band, der besøgte os i 2018. Bandet fik en overraskende god modtagelse med deres energiske rootsrock og en særdeles energisk frontmand, sanger og guitarist Billy Kingsborough, der fra start fik fat i publikum helt ned på bagerste række med sin ligefremme og yderst sympatiske fremtoning… sådan skal det gøres!!

Fra Newcastle, England kommer disse 6 musikere der i det engelske musikmagasin NME spås en stor fremtid på den internationale musikscene, og bandet er allerede et stort hit hos vore naboer i Tyskland, hvor bandet i sommer spillede en meget succesfuld festival- og klubtur. Bandets musik, som den tager sig ud på deres nyeste udgivelse ”Take A Bite”, har fået et mere rocket udtryk og bandet sammenlignes flere steder med navne som The Black Keys og Jack White.