Børn & Bigband

Børn & Bigband

Tirsdag 19. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 17.00
Dørene åbnes: Kl. 16.00 Pris: Forsalg 70 kr.

Børn & Bigband er et musikprojekt med deltagelse af EKKO (Esbjerg Kommunes Kreative Orkester), studerende fra Syddansk Musikkonservatorium, elever fra skolernes 3., 4. og 5. kl. klasser og skolekor. Primært med deltagelse af skoler fra Esbjerg Kommune, men også med få skoler fra andre kommuner i det tidligere Ribe Amt.

Kor og orkester dirigeres af Nikolai Bøgelund, som bl.a. arbejder som trombonist med Lukas Graham og i Aarhus Jazz Orchestra. Nikolai har flere gange tidligere stået i spidsen for Børn & Bigband på Tobakken, og mange skoler tilmelder sig til projektet med nye elever år efter år for at give børnene en fantastisk oplevelse - dels med øvning på skolerne forud for koncerten, og ikke mindst med koncerten på Tobakken.

Værkerne, der skal opføres, er specielt skrevet med tekster henvendt til børn, og der vil også blive mulighed for at høre et par solistnumre med EKKOs sanger Thilde Fjord Madsen.

Vi lover jer en festlig fyraftenskoncert med mere end 300 sangglade børn, EKKO og SDMK's bigband dirigeret af Nikolai Bøgelund.