En hyldest til Kim Larsen
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.lillebio.dk - TOBAKKEN åbner for arrangementer fra 1/9-2020 - vi er igang med at få alle detaljer på plads omkring planlagte arrangementer indtil 31/10-2020. Arrangementerne gennemføres efter nye retningslinjer - med fokus på at holde afstand og hygiejne. Der udleveres mundbind i døren til alle deltagere. Mundbind skal bæres når man står op eller...

    Læs mere ...

En hyldest til Kim Larsen

Torsdag 9. april 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Spisning: Kl. 17.30 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 175 kr.
I døren 200 kr.
Med spisning 375 kr.

Der var nærmest landesorg, da vi i september 2018 mistede Kim Larsen.

Skærtorsdag den 9/4-2020 vil en håndfuld lokale musikere igen gøre sit bedste til at skabe en uforglemmelig aften, hvor vi sammen vil hylde Kim Larsen og den store sangskat han har efterladt til os.

I 2019 blev konceptet ”Hyldest til…” præsenteret for første gang – og vi synes at Kim Larsen har så mange gode sange, at årets hyldest præsenterer Kim Larsen og Gasolin’ sange, som ikke blev spillet i 2019.

Kim Larsen. En uforlignelig sangskriver og musiker, som har været med os på alle livets store – og for den sags skyld – mindre store dage. Hvem har ikke sunget, nynnet eller skrålet med på en eller anden sang, som Kim Larsen eller Gasolin’ har skrevet eller indspillet? Sangene har været en del af vores liv siden 1970 eller ca. deromkring – vi hørte dem både i radioen, til koncerter, på vinyl og siden på CD, i TV – og de største af sangene har fulgt os både i hverdage, til fest, til bryllupper, konfirmationer, begravelser og alt derimellem.

Vi håber igen, at der bliver plads til både eftertænksomhed, fællesskab og ikke mindst FEST, når arrangementet løber af stablen.

Solisterne er de samme som i 2019: Anja Møllerskov, Nanna Gundersen, Susanne Kristensen, Anne Fjord, Charlotte Mai Clausen, Lotte Vejlø, Tanni Christine, Kasper Hansen, Michael Moesgaard, Casper Hundebøl, Glenn G. Lassen og Jan Mols.

Bandet er: Anders Abrahamsen (Guitars), Rune Villads (Lapsteel, Guitars), Martin Pagaard (Trommer), Christian Kronborg (Bas) og Lars Rahbek Andresen (Keyboards) - Alt sammen under kyndig ledelse af Jacob Elbæk Jensen (Guitars).