Alain Johannes Solo (US)
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - Ændres myndighedernes retningslinjer for vilkår, som vedrører TOBAKKEN – ændrer TOBAKKEN uden videre varsel de nuværende retningslinjer. - Hvis et arrangement ændres får billetkøbere direkte besked fra TOBAKKEN. - Undlad venligst at kontakte TOBAKKEN angående gennemførsel eller...

    Læs mere ...

Alain Johannes Solo (US)

Fredag 28. maj 2021

Læg i kalender
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00

Kære trofaste publikum.
Sikke en situation vi fortsat alle er i.

Det er desværre ikke muligt for Alain Johannes at turnere i Europa til oktober, hvilket betyder at vi har måttet flytte koncerten endnu engang:
Alain Johannes d. 31.10.2020 flyttes til 28.05.2021

Dette betyder også at vi har mulighed for at flytte koncerten tilbage på TOBAKKEN. Koncerten bliver her afholdt med unummererede siddepladser. Du vil derfor modtage en mail fra vores billetudbyder Billetten.dk med nye billetter.
TOBAKKEN vil gerne opfordre til at bakke op om at få ”hjulene i gang” igen – og deltage til arrangementet på den nye dato.
Er man forhindret i at deltage, kan man kan få sin billet refunderet – Dette skal ske ved at sende ordrenr. samt konto og reg. nr. til service@billetten.dk inden d. 25/9 2020.
Lad os passe på hinanden, så vi alle kommer gennem situationen på bedst mulige måde.

 

Rocklegende fra Californien besøger Tobakken
Alain Johannes er et navn som de færreste genkender. Men det aftryk som han har sat på nogle af rockens mest skelsættende albums kender du - hvis du altså har hørt rockmusik de seneste 20 år. Listen af musikere som Alain Johannes har arbejdet med ligner næsten et leksikon over Californisk rockhistorie. Så er han et virtuost multitalent, der udover at udfolde sig mesterligt på en guitar, desuden behersker en næsten uudtømmelig liste af instrumenter.
Den chilensk fødte musiker spillede i hans High School dage sammen med skolekammeraterne Flea, Anthony, Hillel og Jack som alle senere startede RED HOT CHILI PEPPERS. Dernæst dannede han bandet ELEVEN sammen med sin kone Natascha Schneider og Jack Irons og turnerede med bands som PEARL JAM og SOUNDGARDEN. I 1999 begyndte han og konen at arbejde på CHRIS CORNELL´s debutalbum, “Euphoria Mourning”, hvor han udover at bidrage med sangskrivningen også hjalp med alt fra produktion, mix, guitar, bas, vokal, mandolin, klarinet og tabla. Samme år var han involveret i arbejdet på QUEENS OF THE STONE AGE´s debut album ”Rated R” og har siden været mere eller mindre fast samarbejdspartner for Josh Homme og medvirket på albums som QOTSA´s ”Songs for the Deaf”, ”Lullabies to Paralyze”, ”Era Vulgaris” og ”…Like Clockwork”. Efter at have turneret med QOTSA ovenpå albummet “Lullabies to Paralyze” ramte tragedien, da hans kone Natascha Schneider døde af kræft.
I 2016 udkom filmen “Unfinished Plan: The Path of Alain Johannes” hvori man kan høre mange af rockens sværvægtere lovprise Alain Johannes talent og tale om den svære tid efter konens død.
Som turnerende musiker har han turneret med PJ HARVEY, THEM CROOKED VULTURES og QUEENS OF THE STONE AGE og et hurtigt kig på listen af bands han har hjulpet I studiet viser navne som ARCTIC MONKEYS, CHRIS CORNELL, MARK LANEGAN, NO DOUBT, JIMMY EAT WORLD, PJ HARVEY, EAGLES OF DEATH METAL, SILVERCHAIR, QUEENS OF THE STONE AGE, THEM CROOKED VULTURES og UNKLE.

“He made me a better musician” - Josh Homme

“A world that makes sense to me is a world in which Alain Johannes takes the stage” - Chris Cornell

Gå ikke glip af at opleve, når en af rockhistoriens markante skikkelser træder ud af giganternes skygge og ind på Husets scene, hvor han sætter sig alene, med et udvalg af guitarer, og spiller et sæt der giver publikum et blik ind i en af rockmusikkens mest krøllede hjerner. Koncerten bliver den eneste danske koncert på hans tur.