Kellermensch
  • COVID-19 (Coronavirus)

    I fortsættelse af den historiske og enestående situation med nedlukning af Danmark, vil retningslinjerne, som TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf følger være: - TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf er til og med søndag 7. juni 2020 lukkede.- Alle aktiviteter på TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf bliver til og med søndag 7. juni 2020 enten flyttet til nye datoer eller...

    Læs mere ...

Kellermensch

Fredag 13. november 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 245 kr.
I døren 270 kr.

Nye toner fra kælderdybet

Det Esbjergensiske livefænomen puster atter liv i rockmusikken med annoncering af danske koncerter og ny bombastisk ballade.

På det skæbnesvangre nye udspil ”Nothing” tænder rock-noir bandet lys i det mareridtsmørke, der omslutter alt, når man mister. Singlens artwork viser omridset af en kvindeskikkelse som et billede på dét at blive forladt i et midlertidigt kaos. Men ”Nothing” er i lige så høj grad en håbefuld sang om individets kamp for at indse, at ingenting ikke er ingenting, og at der altid er et lys i mørket.

Mod midten af det forgangne årti syntes Kellermensch at være opslugt af selvsamme undergrund, som de år forinden så skelsættende var opsteget fra. Oven på et ualmindeligt succesfuldt forløb med den selvbetitlede debut i ind- og udland, fulgte 8 år, før det hæderkronede comebackalbum,
’Goliath’, cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene.
Albummet med den profetiske titel udløste hos GAFFA kåringer som ’Årets album’ og ’Årets sang’ samt to Top 3-placeringer for hele årtiet.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og dermed sat Esbjerg på det internationale rock-verdenskort.

På scenen har Kellermensch udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til et internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke og intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner.
Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og Roskilde Festivals Orange Scene. Få kan favne Copenhell og Tønder på samme tour. Et sådant band er Kellermensch.

Gå ikke glip af at opleve dem på hjemmebane når de indtager scenen i Tobakkens store sal.