Danser Med Drenge

Danser Med Drenge

Fredag 29. april 2022

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Spisning: Kl. 18.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 330 kr.
I døren 355 kr.
Med spisning 455 kr.

Efter et forrygende 25-års jubilæum med mange udsolgte koncerter og et smukt akustiskjubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncertfesten i 2022.

Det bliver DmD's 24. koncert-turne siden debuten i 1993.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer i baggagen, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter.

DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: 'Hvorlænge vil du ydmyge dig?' - 'Aldrig undvære dig' - 'Er der nogen i himlen?' - 'En dejlig morgen' - 'Tag godt imod ham' - 'Grib

chancen' - 'Kære Lillesøster' og 'Griber du mig når jeg falder?'

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup's tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste

sangerinder. De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K's barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik "Onkel" Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer.

Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten "Oberst" Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

KONCERT inkl. MENU: 455 kr.
Spisning foregår i TobaksCafeen kl. 18.00
Menu:
Friskbagt brød og smør
Ærtepuré og Humus
Dildbagt torsk med urtecreme
Marineret kyllingebryst supreme m. estragon sauce
Urtebagte kartofler
Grøn mixet salat
Appelsinkage med marengs