Sømændene
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

Sømændene

m. spisning

Lørdag 26. september 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Spisning: Kl. 18:30 Dørene åbnes til spisning: Kl. 18:00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 260 kr.
Med spisning 410 kr.

OBS! Pga. situationen omkring Covid19 er der ændringer i måden, som hele arrangementet gennemføres på. Arrangementet gennemføres med to koncerter hhv. kl. 18.00 (Døre kl. 17.00) og kl. 21.00 (Døre kl. 20.00) som sid-ned og med nummererede pladser. TOBAKKEN beslutter hvilket tidspunkt du/I får billetter til, og vi placerer dig/jer efter bedste evne i salen. Du modtager en mail med nye billetter fra Billetten. Så husk at tjekke din mail og uønsket post!

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.
Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.
Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.
Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..

Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.