TIDE LINES

TIDE LINES

Skotsk folk rock/pop

Lørdag 29. januar 2022

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Pris: Forsalg 150 kr.
I døren 175 kr.

KONCERTEN PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED TØNDER FESTIVAL.

Tide Lines dukkede op på scenen i sommeren 2016 med nummeret Far Side of the World, en dynamisk og iørefaldende kærlighedssang, der skød op med raketfart på iTunes, forbi sange med navne som Adele, Coldplay og Beyonce. Bandet udgav i juni 2017 deres debutalbum, Dreams We Never Lost, som næsten umiddelbart strøg op som nr. 14 på iTunes UKs liste over downloads, og i 2018 fulgte de op med en EP, Let’s Make Tonight.
Tide Lines består ud over forsangeren Robert Robertson af Ross Wilson på keyboards, Alasdair Turner på elguitar og sækkepibe samt Fergus Munro på trommer. Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, der er tydeligt inspireret af de traditionelle toner fra det skotske højland og de skotske øer, men med et ben ligeså solidt plantet i rock og pop.
Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival i 2018, og var på plakaten igen i 2019. De har stor succes hvorend de optræder, og har allerede skabt sig et dansk publikum, der nu også kan glæde sig til at opleve dem på deres første danske tour rundt om i landet.