En hyldest til Kim Larsen
  • COVID-19 (Coronavirus)

    1.TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. 2.Ændres myndighedernes retningslinjer for vilkår, som vedrører TOBAKKEN – forbeholder TOBAKKEN sig ret til øjeblikkeligt at ændre de nuværende retningslinjer. Dette gælder både ved stramninger og lettelser i myndighedernes retningslinjer. 3.TOBAKKEN gennemfører arrangementer. Hvis et arrangement aflyses eller efter TOBAKKENs vurdering...

    Læs mere ...

En hyldest til Kim Larsen

Fredag 23. oktober 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.30
Dørene åbnes: Kl. 20.00 Spisning: Kl. 17.30 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 175 kr.
Med spisning 375 kr.

Der var nærmest landesorg, da vi i september 2018 mistede Kim Larsen.

I 2019 blev konceptet ”Hyldest til…” præsenteret for første gang – og vi synes at Kim Larsen har så mange gode sange, at årets hyldest præsenterer Kim Larsen og Gasolin’ sange, som ikke blev spillet i 2019.

Kim Larsen. En uforlignelig sangskriver og musiker, som har været med os på alle livets store – og for den sags skyld – mindre store dage. Hvem har ikke sunget, nynnet eller skrålet med på en eller anden sang, som Kim Larsen eller Gasolin’ har skrevet eller indspillet? Sangene har været en del af vores liv siden 1970 eller ca. deromkring – vi hørte dem både i radioen, til koncerter, på vinyl og siden på CD, i TV – og de største af sangene har fulgt os både i hverdage, til fest, til bryllupper, konfirmationer, begravelser og alt derimellem.

Vi håber igen, at der bliver plads til både eftertænksomhed, fællesskab og ikke mindst FEST, når arrangementet løber af stablen.

Solisterne er de samme som i 2019: Anja Møllerskov, Nanna Gundersen, Susanne Kristensen, Anne Fjord, Charlotte Mai Clausen, Lotte Vejlø, Tanni Christine, Kasper Hansen, Michael Moesgaard, Casper Hundebøl, Glenn G. Lassen og Jan Mols.

Bandet er: Anders Abrahamsen (Guitars), Rune Villads (Lapsteel, Guitars), Martin Pagaard (Trommer), Christian Kronborg (Bas) og Lars Rahbek Andresen (Keyboards) - Alt sammen under kyndig ledelse af Jacob Elbæk Jensen (Guitars).