Skerryvore
  • COVID-19 (Coronavirus)

    I fortsættelse af nedlukningen af Danmark, kan vi oplyse følgende: - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.husetesbjerg.dk/biografen- TOBAKKEN, KONFUS og HUSET er lukket til og med mandag 31. august 2020. Der kan dog blive annonceret enkelte offentlige arrangementer eller live-streaminger inden denne dato. Følg med på hjemmesiden og på vores sociale medier.- De billetter, som man har...

    Læs mere ...

Skerryvore

15 years on the road

Onsdag 4. november 2020

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 205 kr.
I døren 230 kr.

De hæderkronede skotske stjerner i Skerryvore gæster Tobakken igen til November.

Bandet, der nu fejrer 15 år på landevejen, har for alvor fået sit navn slået fast efter succesfulde optrædener på Tønder festival og på flere klubturnéer hvor publikum strømmer til i større og større antal.
Det otte mand store band har med stor succes nyfortolket traditionel skotsk folk musik til en moderne og fængende blanding af folk, rock og americana. Skerryvore er gennem deres karriere blevet ført rundt i hele verden og har høstet både hæder, ære og priser.
Skerryvore har to gange vundet "Live Act Of The Year-award", og bandets musik har flere gange nærmet sig toppen på de skotske hitlister.
Skerryvore består af Alec Dalglish på vokal og guitar, Craig Espie på violin, Daniel Gillespie på harmonika, Scott Wood på sækkepibe og fløjte, Martin Gillespie på sækkepibe og harmonika, Jodie Bremason på bas, Fraser West på trommer og Alan Scobie på keyboards.

Gå ikke glip af det når Skerryvore igen giver et brag af en koncert på Tobakken!