Grant-Lee Philips (US)
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.lillebio.dk - TOBAKKEN åbner for arrangementer fra 1/9-2020 - vi er igang med at få alle detaljer på plads omkring planlagte arrangementer indtil 31/10-2020. Arrangementerne gennemføres efter nye retningslinjer - med fokus på at holde afstand og hygiejne. Der udleveres mundbind i døren til alle deltagere. Mundbind skal bæres når man står op eller...

    Læs mere ...

Grant-Lee Philips (US)

Søndag 11. april 2021

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 19.30
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Pris: Forsalg 180 kr.
I døren 205 kr.

Grant-Lee Phillips (US) slog i 90´erne sine folder i toneangivende alternative folk/rockband Grant Lee Buffalo. Grant-Lee Phillips´ karakteristiske stemme og hans intense og melodiske sangskrivning lagde kimen til Grant Lee Buffalos imponerende diskografi der tæller ”Fuzzy” fra 1993, som af Michael Stipe (R.E.M.) blev udråbt til at være årets bedste udgivelse, ”Mighty Joe Moon” fra 1994, som sendte bandet på tur med sværvægtere som R.E.M., The Smashing Pumpkins og The Cranberries. Grant Lee Buffalo udgav yderligere 2 anmelderroste albums ”Copperopolis” og ”Jubilee” og på trods af at ”Jubilee” indeholdte bandets hidtil største radiohit i ”Truly, truly” så valgte bandet at gå i opløsning i 1999.

Efter bruddet med Grant Lee Buffalo havde Grant-Lee Phillips dog mod på mere, så han søsatte kort efter en solokarriere, der således allerede i år 2000 kastede solo-debuten “Ladies Love Oracle” af sig. “Mobilize” fra 2001 udmøntede sig i betydelige anmelderroser og var ikke mindst bemærkelsesværdigt i kraft af det faktum, at Phillips selv spillede alle instrumenter derpå. Siden er fulgt yderligere syv udgivelser – herunder “Nineteeneighties”, der var en samling af cover-sange, og mandens seneste værk, det vanligt skamroste “Widdershins” (2018).

Gå ikke glip af at en af amerikansk rocks helt store stemmer gæster Tobakken.