Mike Andersen Band
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

Mike Andersen Band

Lørdag 12. december 2020

Læg i kalender Køb billet
Roots / Folk / Blues
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Spisning: Kl. 17.30 Pris: Forsalg 200 kr.
Med spisning 395 kr.

PGA. Covid-19 afholdes koncerten med unummerede siddepladser.
Vi opfordrer alle gæster til at komme i god tid, til at finde en plads og få købt sine drikkevarer. Det er ikke muligt at betale med kontanter i baren, vi modtager mobilepay og betalingskort - ønsker du at bruge kontanter kan du købe værdikort ved døren. Husk at holde afstand til andre gæster og holde en stol mellem jer og næste selskab.

Mike Andersen har en karakteristisk, stærk vokal, en intens guitarstil og ikke mindst et fantastisk band! Mike Andersen er derfor med god grund ét af Danmarks travleste livenavne.
De mange turnéer, både i Danmark og i udlandet, har budt på både inspiration og reflektion, og det er trængt ned og ind i den kommende udgivelse!

“Jeg er nu 43, og dermed gammel nok til at se hvor tåbelig og know-it-all-agtig jeg på mange måder var som helt ung. Samtidig er jeg blevet så gammel, at jeg vil vogte mig for… nej, jeg har bestemt mig for… ikke at blive den sure gamle mand der insisterer på at gå baglæns. For den type kender jeg alt for godt, og det er sgu sjovere at gå fremad”.

Netop dét emne berører Mike Andersens nyeste single, “Slamming the door”! Et humoristisk stik der handler om at være opmærksom på, hvilken person man har lyst til at være, i såvel musikken som i livet, inden man ender med at gå og smække med døren!

“And there’s an old man who keeps rolling his eyes
Apparently, he earned the right to no longer be nice
He’s in love with the past, and he hates kids today
Do me a favor old man, get out of their way
I’m gonna go crazy, I Can’t take it anymore
Leaving this place Slamming the door “

Singlen er fra Mike Andersens 9. fuldlængde album, der udkommer i 2021.

Gennem tyve år har Mike Andersen udviklet sin egen lyd - sin personlige stil bygget på stærke elementer fra den afroamerikanske musik - blandet med alle de musikalske indtryk, han har lagt øre til siden ungdommen.
Det høres og mærkes tydeligt at Mike Andersen Band er et hold af musikere, som har rejst Europa tyndt og stadig elsker at spille sammen. Et band som over mange år har bygget sin egen lyd op omkring Mike Andersens musik og tekst univers.

Mike Andersen Band sparker døren ind på de danske spillesteder hele vinteren 2020 / 2021!