Juncker
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

Juncker

Torsdag 17. september 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 140 kr.
I døren 165 kr.

Juncker brød for alvor igennem i 2004 med albummet ”Snork City” og singlen ’Mogens og Karen’ hvor han ramte den danske sjæl med den syrlige tekst om et dansk nabopar. Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ som han skrev til Tv-serien ’Mod fjerne kyster’. Til efterfølgeren ’Kurs mod Nord’ har han også leveret sangen ’Wallenberg’ - en ny landeplage som har haft adskillige uger på hot rotation på DRP5.
Juncker udgav i april 2018 hans hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen GLOBUS NV.

På GLOBUS NV møder vi en Juncker, der drager ud i verden, men altid vender hjem igen - og sange, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve og blander det lokale med det globale. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner er igen kendetegnende for Juncker. Anmelderne tog rigtigt godt imod GLOBUS NV og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” og GAFFA, der kvitterede med 5 stjerner, siger om albummet:

”På Globus NV tager Juncker opgøret med livets fortrædeligheder og små lykkestunder […] med et veldoseret samfundskommenterende sangspor. Teksterne er poetisk drejede […] men der er mere kraft og saft i både sange og melodi på Globus NV.”

Juncker siger selv om GLOBUS NV:
”Jeg tager et sidste opgør med fortiden, berører nutidige samfundssymptomer, skitserer fremtidsudsigter, bokser med troen og beskriver kærligheden. Med alle de knuder, som disse felter nødvendigvis indebærer, blot lysere end før og væsentligt mere imødekommende. Et billede på tilblivelsen af et helt menneske, som er ved at finde balance og ro i en verden, der snurrer hurtigere og hurtigere rundt i vekslen mellem tro og tvivl, fortid og fremtid, nærvær og fravær, hverdag og fest, smerte og glæde, drøm og virkelighed, det lokale og det globale og ikke mindst had og kærlighed.”

Gå ikke glip af at opleve når Juncker, med sit fremragende band i ryggen, tager sin udtryksfulde stemme, sine barske tekster og sin blegsorte humor med på scenen.