Niels Lan Doky
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.lillebio.dk - TOBAKKEN åbner for arrangementer fra 1/9-2020 - vi er igang med at få alle detaljer på plads omkring planlagte arrangementer indtil 31/10-2020. Arrangementerne gennemføres efter nye retningslinjer - med fokus på at holde afstand og hygiejne. Der udleveres mundbind i døren til alle deltagere. Mundbind skal bæres når man står op eller...

    Læs mere ...

Niels Lan Doky

THE 20/20 TOUR

Torsdag 24. september 2020

Læg i kalender Køb billet
Jazz / Funk / Fusion
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 100 kr.

Jazzpianisten Niels Lan Doky på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Turnéen har fået navnet Niels Lan Doky 2020 og den bringer ham forbi Tobakken hvor han med sin trio vil give en fremragende koncert.

Trioen tæller – udover Doky selv – to danske musikere, som er en generation yngre end kapelmesteren, men alligevel hører til blandt nogle af de største jazznavne Danmark har fostret, nemlig kontrabassist Tobias Dall og trommeslager Niclas Bardeleben.
Niels Lan Doky har i længe tilhørt verdenseliten og har udgivet over 40 albums i eget navn og vundet utallige priser, anerkendelser og guldplader i både Europa, USA, Canada og Asien. Han startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 år og har spillet med de fleste af jazzens største koryfæer samt optrådt for notabiliteter som f.eks. Pave Johannes Paul II og Roger Moore. På HM Dronning Margrethes 70-års fødselsdag blev Niels Lan Doky slået til Ridder af Dannebrog. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at høre en af sin samtids største dansk jazzpianister med en trio i verdensklasse på Tobakken.