Silje Holtan Trio
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.lillebio.dk - TOBAKKEN åbner for arrangementer fra 1/9-2020 - vi er igang med at få alle detaljer på plads omkring planlagte arrangementer indtil 31/10-2020. Arrangementerne gennemføres efter nye retningslinjer - med fokus på at holde afstand og hygiejne. Der udleveres mundbind i døren til alle deltagere. Mundbind skal bæres når man står op eller...

    Læs mere ...

Silje Holtan Trio

Søndag 27. september 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 16.00
Pris: Forsalg 50 kr.

Med hele to P4 hits og to pladeudgivelser i eget navn har den lokale sangerinde Silje Holtan de sidste år charmeret sig ind i både publikum, radioværterne og anmeldernes hjerter. Nu spiller hun koncert på den gamle hjemmebane Tobakken, og med sig på scenen har hun de to lokale guitarister og multiinstrumentalister Kennet Lauridsen og Mads Jørgensen. Til koncerten vil vi høre sange fra de to plader ”Picture Me” & ”Unlimited Colours”, ny musik skrevet under forårets Corona-nedlukning og ikke mindst sange fra det helt nye projekt på dansk, nemlig ”Sange Fra Hvide Sande”, som hun og kæresten Kennet skriver om og i Hvide Sande på kun 14 dage i september.
Koncerten er støttet af Slots- & Kulturstyrelsens Sommeraktivitetspulje, og netop derfor koster entréen kun 50kr. Der er samtidig kun et begrænset antal billetter til rådighed, da koncerten selvfølgelig lever op til alle Covid19-retningslinjer omkring afholdelse af koncertarrangementer. Man kan derfor trygt købe billetter på Tobakkens hjemmeside.

Hvis man har hørt P4 de seneste år har man ikke kunnet undgå at lægge mærke til Siljes to vaskeægte radiohits ”On And On” & ”I’ve Got The World On A String”. Den 1. single blev udvalgt som ”Ugens Hit-tip på P4”, og sangen var endda det mest spillede nummer på kanalen i hele 14 dage. Silje har desuden udsendt det anmelderroste album ”Picture Me”, spillet support for internationale kunstnere som Katie Melua og Suzanne Vega, høstet hele 4 store Gaffa-stjerner for sin koncert på Jelling Festival og været på tourné rundt i landet med sit orkester, bestående af musikere der bl.a. har spillet med Hush, Poul Krebs, Pernille Rosendahl, Mathilde Falch og Søs Fenger. Selvsamme tour gæstede også Tobakken med en fantastisk aften for en fyldt lille sal.

”Sommeraktivitetspuljen er netop skabt for at give nogle kulturoplevelser til danskerne i en helt særlig tid, hvor rigtig mange koncerter og andre kulturoplevelser er blevet aflyst. Som musiker synes jeg, at det er vigtigt at være med til at vise folk, at vi trygt kan gå til koncert igen. Vi har alle behov for koncerterne, og dét de giver os og fællesskabet. Og så synes jeg det var oplagt, at benytte lejligheden til at give noget tilbage til min gamle by, Esbjerg.” Silje Holtan

Siljes lyd er helt sin egen - det er nordisk pop med et folket twist, hvor sangskrivningen er i højsædet. På scenen er hun en stærk fortæller, og hun formår på charmerende vis at invitere publikum sikkert indenfor i et nyt musikalsk univers af elegante og filmiske popsange med plads til både charme, nærvær, guitarsoloer, gode historier, musikalsk legesyghed og stærke instrumentalister.

Silje er uddannet på musikkonservatoriet i Esbjerg og bor i dag i København, men har stadig en stor tilknytning til Esbjerg, hvor hun arbejder med en række musikprojekter for unge i området, bl.a. den succesfulde Musikstarter Camp, startet af rockbandet Nephew. Til efteråret tager hun på en større Danmarks-tourné med kunstnere som Dicte, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen, Bjørn Fjæstad og Kira Skov.