Merry Christmas Baby
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - Den Lille Biograf er åbnet – se program på www.lillebio.dk - TOBAKKEN åbner for arrangementer fra 1/9-2020 - vi er igang med at få alle detaljer på plads omkring planlagte arrangementer indtil 31/10-2020. Arrangementerne gennemføres efter nye retningslinjer - med fokus på at holde afstand og hygiejne. Der udleveres mundbind i døren til alle deltagere. Mundbind skal bæres når man står op eller...

    Læs mere ...

Merry Christmas Baby

DR BIG BAND med Miriam Mandipira & Bobo Moreno

Torsdag 10. december 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 305 kr.

Merry Christmas Baby - DR Big band

DR Big Band byder på jazzet julestemning sammen med to af landets bedste sangere: blues-dronningen Miriam Mandipira og supercrooneren Bobo Moreno. Glæd dig til det populære og velsmurte show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

Misteltenen er strategisk placeret og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert – fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas.

Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed, når DR Big Band blænder op for deres verdensberømte bigband-lyd og fingernemme soloer fra bandets knivskarpe musikere.
Supercrooneren Bobo Moreno er kendt for sin inciterende stemme, der emmer af blues og soul og har en spændvidde fra det dybe basleje til den smukkeste falset – og så har han evnen til at indfange publikum med sin smittende begejstring for musikken. Han får selskab på scenen af blues-dronningen Miriam Mandipira, som næsten har taget patent på den danske blues-, jazz- og soul-scene. Hun har været med på DR Big Bands Merry Christmas-turné før, og bandet savnede hende så meget, at de måtte prøve at få hende med igen. Heldigvis lykkedes det – for det bliver først rigtig jul, når Miriam synger Merry Christmas, Baby!

DR Big Band
DR Big Band er med sine 19 skarpe jazzmusikere kendt for at levere den ægte, amerikanske bigband-lyd med et særligt nordisk twist. Bandet har været et fyrtårn på den internationale jazzscene siden 1964 med ikoniske orkesterledere som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Jim McNeely. Mere end 80 albumindspilninger med stjerner som Miles Davis, Stan Getz, Eliane Elias og Joe Henderson vidner om et bigband, der gennem alle årene har formået at skabe originalt indhold på internationalt niveau. Bandet har vundet flere prestigefyldte priser og nomineringer, blandt andet den amerikanske GRAMMY®, og optræder stadig med jazzens største navne, samtidig med at de introducerer unge, danske talenter og igangsætter nye, spændende samarbejder på tværs af genrer.

Miriam Mandipira
Miriam Mandipira (f. 1977) er blevet udråbt til Danmarks nye store blues, jazz & gospelsangerinde, og senest modtog hun prisen som Årets Danske Bluesnavn ved Danish Music Awards Blues 2016. Mandipira er født og opvokset i Zimbabwe, og med forbilleder som Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun udviklet sit musikalske talent siden barndommen. Som frontfigur i Zimbabwes Luck Street Blues og i det sydafrikanske bluesband Strange Brew er hun blevet kaldt det sydlige Afrikas ’Queen of the Blues.’ I 2007 flyttede Miriam Mandipira til Danmark, hvor hun lige siden har brilleret på den danske musikscene i selskab med bl.a. Delta Blues Band, Klüvers Big Band og hendes eget Miriam Mandipira & Her Danish Friends.

Bobo Moreno
Siden slutningen af 1980’erne har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne Salomonsen og D:A:D til DR Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows, ligesom man har kunnet både høre og se Bobo i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken. Bobo Moreno kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet efter en tv-transmitteret optræden på Christiansborg i forbindelse med kronprinsebrylluppet. Han modtog Gentofte Kulturpris i 2014.